DE GROENE JONGENS

Bij De Groene Jongens zijn we bezig om de gebouwde omgeving op een positieve, realistische en vernieuwende manier vorm te geven. Hierbij zoekt De Groene Jongens altijd naar nieuwe oplossingen, kennis, concepten en technische toepassingen. Wij werken met een jong, multidisciplinair team aan de transities en uitdagingen waar we in de bouwsector voor staan.

VISIE

DGJ gelooft dat we aan het begin staan van de transitie naar een duurzame gebouwde omgeving. Hierbij zien we duurzaamheid als vraagstuk dat complexer is en verder gaat dan de huidige benaderingswijzen, normen en technische toepassingen van gebouwen.
De echt duurzame gebouwen zijn niet enkel energie-neutraal en gasloos, maar modern, intelligent en toekomstbestendig.

WERKWIJZE

Ons uitgangspunt is dat mens, natuur en techniek in balans zijn, waarbij thema’s zoals gezondheid en comfort, slimme gebouwen (smart buildings), circulaire economie, bio-based, en CO2-neutraal concreet invulling krijgen in onze ontwerpen en projecten.
Dit doen De Groene Jongens altijd in verschillende samenwerkingsverbanden met vooruitstrevende denkers, ontwikkelaars, architecten, bouwers en installateurs.

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

De Groene Jongens | Hooghiemstraplein 165 |  3514 AZ  Utrecht | +31857734229 | info@degroenejongens.nl