DUURZAAMHEIDSADVISEURS

ENERGIE, GEZONDHEID & CIRCULAIRE ECONOMIE

Wij zijn De Groene Jongens, dé duurzaamheidsadviseurs voor de gebouwde omgeving. Door onze vernieuwende visie en werkwijze leveren we slimme en innovatieve concepten en oplossingen voor het ontwerp en realisatie van duurzame gebouwen.

 

Dankzij ons multidisciplinaire team van jonge professionals en onze unieke methodiek geven we vroegtijdig in het proces een compleet inzicht in alle aspecten van het vraagstuk. Zo stellen we onze opdrachtgevers in staat om op tijd de juiste keuzes te maken. Dit bespaart niet alleen tijd en geld, maar levert ook een beter en duurzamer eindresultaat op, waarmee we op alle vlakken meer impact creëren.

DIENSTEN & OPLOSSINGEN

DGJ biedt verschillende diensten en oplossingen voor de verduurzaming van de gebouwde omgeving.
Integraal en duurzaam gebouwontwerp
In een duurzaam gebouw is sprake van synergie: het bouwkundig, bouwfysisch en installatietechnisch ontwerp zijn in balans. Waardoor alle energiestromen en de materialisatie perfect op elkaar afgestemd zijn en de gebouwgebruikers in een intelligente, comfortabele en gezonde omgeving kunnen verblijven.

Haalbaarheidsstudies
Op basis van simulatieberekeningen vertalen we duurzaamheidsprestaties naar ontwerpconcepten. Hiermee maken we inzichtelijk welke effecten duurzaamheidsmaatregelen op de milieu-, energie- & comfortprestaties van een gebouw. Vervolgens berekenen we de business cases (TCO) van de gebouwconcepten.

Certificeringen en energielabels
DGJ ondersteunt in verschillende duurzaamheidscertificeringen, zoals BREEAM-NL, GPR Gebouw en WELL Certificate. Daarnaast geven we energieadvies specifiek gericht op energielabelverbetering en de afgifte van het energielabel van uw gebouw.

Rekenbureau
DGJ voert verschillende berekeningen en simulaties uit waardoor u inzicht krijgt in de energie-, milieu- en comfortprestaties van uw gebouw of toekomstig project. Dit type onderzoek geeft een overzicht van de duurzaamheidsconcepten voor een nieuwbouw- of renovatietraject.

Smart Building Solutions
Gebouwen zitten vol met waardevolle data. Wij gebruiken die data om de prestaties van het gebouw inzichtelijk te maken, te monitoren en voortdurend te verbeteren. Zo houden we het gebouw maximaal comfortabel met de hoogste efficiëntie.

Circulaire concepten
Hoogwaardige technieken, prestaties en comfort zonder investering? DGJ levert in samenwerking met verschillende partners circulair licht, energie en gezonde lucht. U profiteert van de meest duurzame en circulaire oplossingen, wij blijven eigenaar en verantwoordelijk.

DE GROENE JONGENS

Dit is het team waarmee DGJ de verduurzaming van de gebouwde omgeving mogelijk maakt.

CONTACT MET DGJ

Heeft u een vraag, neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.
De Groene Jongens

    De Groene Jongens | Nachtegaalstraat 60 bis |  3581 AL Utrecht | +31857734229 | info@degroenejongens.nl