De Groene Jongens

Onderdelenloods
Laatste update: 5-4-2024

Update blog over de onderdelenloods

Het team van de Groene Jongens blijft maar groeien wat betekent dat we opzoek zijn gegaan naar een nieuwe huisvesting. We kunnen eindelijk bekend maken dat we gaan verhuizen naar de Onderdelenloods in Utrecht! In deze blog geven we jullie updates over onze nieuwe huisvesting: de onderdelenloods! Hou onze LinkedIn en deze blog goed in de gaten als je alle updates over de bouw en andere ontwikkelingen mee wilt krijgen.

13-11-2023

Het lijkt nu misschien nog niet veel maar in dit karaktervolle gebouw komen duurzame studio’s ontworpen door Zecc Architecten. Wij voeren voor dit gebouw zelf een GPR Gebouw Expert traject uit zodat het gebouw zo duurzaam mogelijk wordt gerenoveerd. Dit is in lijn met het, door ons ondertekende, Paris Proof commitment van DGBC (Dutch Green Building Council) dat ernaar streeft om het energiegebruik in de gebouwde omgeving te verlagen en daarmee ook de daarbij horende CO₂-emissies terug te brengen. Hieronder zijn de eerste foto’s te zien die zijn gemaakt tijdens de gebouwopname voor het GPR traject.

In de tussentijd heeft Zecc ook niet stil gezeten en zijn er mooie renders gemaakt van de onderdelenloods. Kijk vooral op de onderdelenloods website voor alle renders!

7-2-2024

De bouw is gestart! Alle delen van de loods die niet mee nodig zijn zijn eruit gesloopt en de loods begint eindelijk vorm te krijgen. 

4-3-2024

Stap voor stap transformeert de loods in duurzame studio’s. De 50 meter lange lichtstraat in het dak wordt voorzien van zonwerende beglazing en zonwering. Bovendien worden alle ruiten vervangen door dubbel glas. Hierdoor worden de kantoorunits een comfortabele omgeving om in te werken. Bij de Groene Jongens zitten we ook niet stil. Momenteel zijn we actief bezig met het vormgeven van ons interieur, in samenwerking met Studio Roxan!

29-3-2024

De verdiepingsvloeren zijn geplaatst. 

Bekijk hier meer nieuws: