De Groene Jongens

Duurzaam Bouwen & Subsidies

Wij bieden het benodigde advies om in aanmerking te komen voor subsidies

In een tijd waarin milieubewustzijn een cruciale rol speelt, wordt het nemen van duurzame maatregelen steeds belangrijker. Duurzaamheid is een breed concept dat steeds meer aandacht krijgt van de bouwsector maar ook van de overheid. Om duurzaamheid te stimuleren zijn er verschillende subsidies mogelijk bij de overheid om vastgoedeigenaren aan te moedigen stappen te ondernemen richting een groenere toekomst.

Deze subsidies worden beoordeeld aan de hand van verschillende certificaten. Doordat de Groene Jongens jouw project kan voorzien van integraal- of energieadvies kun jij het geschikte duurzaamheidscertificaat behalen om te voldoen aan de eisen voor duurzaam bouwen en zo in aanmerking komen voor subsidies!

Welke subsidies zijn er beschikbaar voor duurzaam bouwen?

DUMAVA logo

DUMAVA

Ben je eigenaar van maatschappelijk vastgoed in de zorg, het onderwijs of een (decentrale) overheid? Dan biedt de jaarlijkse subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) kansen voor verduurzaming.

mia vamil

MIA\VAMIL

De milieu-investeringsaftrek (MIA) en Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil) zijn twee aparte regelingen voor milieuvriendelijke investeringen in onder meer duurzame gebouwen, gebruik van grondstoffen, emissiereductie en een circulaire economie.

Wij werken samen met:

De Groene Jongens zijn:

Veelzijdig

Bij ieder project passen we verschillende methodieken en verduurzamingsmogelijkheden toe. Zo is ieder advies uniek en zorgen wij ervoor dat jouw vraagstuk wordt opgelost.

Vakkundig

De Groene Jongens heeft bijna 10 jaar ervaring in ontwerptrajecten en het uitbrengen van adviezen voor een duurzame gebouwde omgeving. Hierbij hebben wij al meer dan 500 verduurzamingstrajecten uitgevoerd. 

Vooruitstrevend

Met een enthousiast en multidisciplinair team van 14 specialisten kijken we met een  vernieuwende blik naar de gebouwde omgeving en benaderen wij duurzaamheid op een integrale wijze. 

Bekijk hier onze voorbeeld projecten

Samen vinden we de beste verduurzamingsoplossingen