De Groene Jongens

Luchtkwaliteitsmetingen
26-07-2023

Nieuwe dienst: luchtkwaliteitsmetingen

Nieuwe dienst: luchtkwaliteitsmetingen

Sinds kort bieden we een nieuwe dienst aan bij de Groene Jongens, luchtkwaliteitsmetingen. Het monitoren van de gebouwprestaties draagt bij aan het waarborgen van een aangenaam en gezond binnenklimaat. Zijn er comfortklachten van bewoners en verzorgers met betrekking tot droge lucht in jouw gebouw? Wij kunnen deze comfortklachten te achterhalen en een adviserende rol aannemen in het aanbevelen van maatregelen om deze klachten te verhelpen. Doormiddel van het plaatsen van ruimte sensoren zijn we in staat om temperatuur, relatieve luchtvochtigheid, licht, CO2 en beweging te kunnen meten en/of waarnemen. Met de hulp van deze gebouw data kunnen we advies op maat geven. 

Luchtkwaliteitsmeting met advies 

Voor de korte termijn kunnen we naar aanleiding van de aangegeven binnenklimaatklachten een analyse uitvoeren om vast te stellen of de luchtkwaliteit onvoldoende is. Na het uitvoeren van de analyse kunnen we ook advies geven over de nodige aanpassingen in de installaties om een goede luchtkwaliteit te realiseren. 

Monitoring van luchtkwaliteit 

Daarnaast bieden we ook de optie van langdurig inzicht via een live dashboard met meetgegevens die de gebouwprestaties van jouw pand laten zien. Het monitoren van de gebouwprestaties draagt bij aan het waarborgen van een aangenaam en gezond binnenklimaat voor de gebruikers van het gebouw. 

 

 

Benieuwd naar een voorbeeldrapportage? Of wil je juist weten welke oplossing het beste bij jou situatie past? 

Neem contact met onze adviseur Kasper!

Voorbeeld Kantoor MPG berekening

Bekijk hier meer nieuws: